CATERING GATIT CU GUST.
Meniu Afterschool
22 - 26 aprilie 2024
LUNI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Supa crema de legume cu crutoane
200
Gluten
2.0
14.0
1.4
73.4
Snitel de pui cu granitura de orez cu ciuperci si salata de varză
60/150
210
Ou, Telina
18.1
18.3
3.4
198.5
Paine
30
Gluten
5.8
15.8
0.2
82.0
Biscuiti
1 buc
lapte, gluten
1.8
21.0
13.3
168.6
MARTI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Ciorba de porc Ardeleneasca
30/170
200
21.0
0.8
5.0
83.8
Tocana de cartofi
240
9.2
26.9
35.2
451.0
Paine
50
Gluten
6.9
17.0
0.3
110.0
Napolitana
1 buc
Ou, Gluten
4.4
35.5
5.6
210.5
MIERCURI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Supa de pui cu taitei
200
Gluten, Ou, Telina
0.8
5.5
1.6
78.0
Pulpa de pui la cuptor cu piure de cartofi si salata
80/150/30
260
25.0
22.4
16.1
347.4
Paine
50
Gluten
6.9
17.0
0.3
110.0
Iaurt
1 buc
lactoza, gluten
6.0
72.0
14.0
426.0
JOI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Ciorba de vacuta
20/180
200
21.0
0.8
101.8
5.0
Paste cu branza de vaci și smântână
150/40/40
230
Lactoza, Gluten, Ou
11.4
33.0
249.1
5.3
Paine
30
Gluten
5.8
15.8
82.0
0.2
Baton cu cereale
40
gluten, lactoza
2.9
26.0
152.0
0.7
VINERI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Supa de rosii
200
gluten
2.6
7.2
0.0
54.0
Snitel de porc cu cartofi si salata de varza
60/150
210
Ou, Telina
18.1
18.3
3.4
198.5
Paine
50
Gluten
6.9
17.0
0.3
110.0
Biscuiti
1 buc
lapte, gluten
1.8
21.0
13.3
168.6