CATERING GATIT CU GUST.
Meniu Afterschool
03 - 07 NOIEMBRIE 2025
LUNI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Supă de pui cu tăiței
200
Gluten, Ou, Telina
18.0
102.6
8.4
528.0
Ceafă de porc la cuptor gătită lent și orez cu ciuperci și salată de varză
60/150/20
230
29.8
19.0
16.4
347.0
Paine
50
Gluten
6.9
17.0
0.3
110.0
Biscuiți
1 buc
lapte, gluten
1.8
21.0
13.3
168.6
MARTI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Ciorbă de văcuță
20/180
200
21.0
0.8
5.0
101.8
Cașcaval pane cu cartofi și salată de roșii
60/150
210
Lactoza, Gluten
23.9
12.0
10.3
244.7
Paine
50
Gluten
6.9
17.0
0.3
110.0
Fruct
60
0.6
9.0
4.8
30.0
MIERCURI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Ciorbă de porc Ardelenească
30/170
200
21.0
0.8
5.0
83.8
Paste cu piept de pui gratinate la cuptor
230
peste
23.9
12.0
10.3
244.7
Paine
30
Gluten
5.8
15.8
0.2
82.0
Napolitană
1 buc
Ou, Gluten
4.4
35.5
5.6
210.5
JOI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Supă de roșii cu paste și busuioc proaspăt
200
gluten
2.6
7.2
54.0
0.0
Pulpă de pui marinată la cuptor cu piure de cartofi și salată
80/150/30
260
25.0
22.4
347.4
16.1
Paine
50
Gluten
6.9
17.0
110.0
0.3
Fruct
60
0.6
9.0
30.0
4.8
VINERI
Gramaj
Alergeni
Proteine
Carboh.
Lipide
Calorii
12:00
Ciorbă de pui A la Grec
20/180
200
lactoza
16.1
5.8
4.6
178.0
Tocăniță de cartofi
240
9.2
26.9
35.2
451.0
Paine
30
Gluten
5.8
15.8
0.2
82.0
Biscuiți
1 buc
lapte, gluten
1.8
21.0
13.3
168.6